WAJIB BACA

Go down

WAJIB BACA

Post  daxor on Tue Jun 15, 2010 11:52 am

assalamualaikum..di bawah adalah rules di wafcom..harap dapat ikuti..

PALING PENTING:DIHARAPKAN SEMUA DAPAT REGISTER SEBELUM BERPOSTING TUJUANNYE UNTUK KITA KENALI SATU SAMA LAIN..

1.selepas daftar DIWAJIBKAN kenalkan diri DISINI..

2.Sila berforum dengan berhemah tanpa menggunakan kata-kata kesat, memaki hamun, mengutuk sesama sendiri & mengeluarkan kata-kata yang berbentuk provokasi terhadap sensiviti sesuatu isu & berbentuk perkauman.

3.Anda tidak dibenarkan membuka lebih dari SATU ID.

4.Anda perlu mengetahui bahawa wafcom juga menerima keahlian daripada golongan junior/senior. Semua pihak harus mempunyai sikap bertanggungjawab dengan tidak menghantar sebarang bahan yang boleh mendatangkan impak negative kepada golongan ini.

5.Anda tidak dibenarkan untuk melakukan mengiklankan sebarang laman web, yang mempromosikan MLM, Autosurf, prabayar, skim piramid atau mana-mana laman web (dalam kiriman atau tandatangan) yang mendatangkan keuntungan kepada individu tertentu.. Ini termasuk sambungan secara langsung dan/atau tidak

6.Anda perlu menghormati pendapat serta pandangan pengguna lain. Tindakan mengapi-apikan/membantah/merampas topik tidak akan dipertimbangkan dalam apa jua keadaan.

7.Tindakan menyalahgunakan sistem PM sudah pasti tidak akan dipertimbangkan. Sebarang tindakan menyalahgunakan sistem PM ini termasuk mengancam/mengapi-apikan dll.

8.untuk mengupload sesuatu didalam forum ini hendaklah memberi CREDIT@memberi link dimana asalnya..

9.tidak mengupload bahan LUCAH

10.untuk post yang perlu letak gambar anda hanya diberi untuk meletakkan link gambarnye sahaja.gamar tak dibenarkan post dalam forum ni.

11.di mesir mempunyai pelbagai kelab @ parti.oleh itu dilarang sama sekali untuk berdebat,mengutuk,dan seangkatannya.tetapi dibenarkan untuk memperkenalkan program kelab @ parti sama ada rombongan,kelas bimbingan dan sebagainya..

buat masa ini..ini aja peraturannya..akan ditambah jika perlu..sekian...

terima kasih..
avatar
daxor
Admin

Posts : 49
Join date : 2010-06-14
Age : 29

View user profile http://wafidde3n-community.4rumer.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum